Groepen

Wil je het leven vieren met een grotere groep? Bij Onz op Ameland hebben we diverse mogelijkheden voor zowel grote als kleine groepen. 

Reserveren

Het leven vieren met een groep

Bij Onz op Ameland hebben we diverse mogelijkheden voor zowel grote als kleine groepen. Neem contact met ons op en we regelen iets wat helemaal past bij jullie wensen en budget. Op ons verwarmde terras in het centrum van Nes geniet je het hele jaar door van het goede buitenleven. Samen kan je genieten van zoete lekkernijen, lunchplanken en borrelplanken om te delen. Ook is er een combinatie op onze drie locaties mogelijk:

BIJ ONZ OP AMELAND

Welkom Bij Onz. Bij Onz op Ameland. Of je nu een pannenkoek komt scoren bij Restaurant ‘t Baken, borrelen bij Binnen op Ameland of smullen van de kaart van Grand Café Brood Ameland; je bent Bij Onz. En Bij Onz zit je goed.
Drie verschillende restaurants, met één filosofie: onze gasten moeten zich uit én thuis tegelijk voelen. Even weg van de sleur van alledag, even lekker wegdromen terwijl de smaakpapillen hun werk doen. Bij Onz kan dat. Van het ontbijt in de ochtend tot een laatste afzakkertje in de avond. Dat is ons credo en daar doen we alles voor. De chefs in de keuken en de jongens en meiden “voor”. Volgende keer weer Bij Onz…?

reserveren

Wil je zeker zijn van een plek?  

Je kantelefonisch reserveren: 0519 542030 of via WhatsApp: 06 83061047 (ovv reservering Binnen).

Of stuur een email naar reserveringen@bijonzopameland.nl Graag het volgende doorgeven: Naam, aantal personen, e-mailadres, telefoonnummer, datum en tijd. Wij nemen contact op om je reservering te bevestigen.

social media